Menu

Over ons

Duim Interim Management zorgt voor resultaat. Uw problemen worden opgelost (‘wokkels worden ontwokkeld’). Uw dienstverlening en bedrijfsvoering worden waar nodig verbeterd. Projecten worden vlot getrokken. Transparantie en voorspelbaarheid nemen toe. Onderlinge communicatie wordt verbeterd. En er wordt adequaat gerapporteerd.

Het onderscheidend vermogen met andere bureaus zit hem in duidelijke en eerlijke communicatie, goed verwachtingenmanagement, veel en diepgaande kennis en ervaring op de vakgebieden, adequate en snelle analyses.
Maar vooral ook in het serieus nemen van alle spelers in het veld gecombineerd met enthousiasme en heel veel plezier in het werk.

Er komt weer energie in uw organisatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klik hier voor onze klanten

Interim Management

Het loopt niet zoals u wilt. Resultaten blijven uit, de organisatie is niet in control, gewenste veranderingen blijven uit, er wordt niet doorgepakt. Tijd om een tijdelijke, resultaatgerichte, no-nonsense manager in de hand te nemen.

Interim Management

Project Management

U wilt Project Management op een hoger plan tillen in uw organisatie. U wilt veranderingen in uw organisatie doorvoeren op een projectmatige manier. U wilt (delen van) uw ICT uitbesteden. Allemaal redenen om ons in te schakelen.

Project Management

Management Counseling

Soms is er het gevoel er alleen voor te staan. Dan is het goed iemand te hebben om mee te klankborden. Iemand die op basis van jarenlange ervaring, inlevingsvermogen en persoonlijke klik kan helpen met zakelijke en persoonlijke dilemma’s.

Management Counseling