Menu

Over Bert Duiverman

H.P. (Bert) Duiverman MBA is sinds 1997 het gezicht van Duim Interim Management. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op het vlak van ICT- (interim) management, projectmanagement en counseling. Binnen de financiële sector, de zorg, retail, logistiek, zakelijke dienstverlening en de overheid in binnen- en buitenland.

Bert is door de combinatie van zijn ervaring, brede opleiding en persoonlijkheid inzetbaar op vele terreinen in diverse omstandigheden.
Hij heeft een groot netwerk van specialisten en bedrijven op velerlei gebied. Daardoor kan hij altijd schakelen met derden indien gewenst.

Bert kenmerkt zich door heldere communicatie. Hij is energiek, weet snel situaties te analyseren en komt met oplossingen. Hij is besluitvaardig en treedt mensen duidelijk, maar met respect tegemoet. Hij is erg betrokken bij zijn opdracht(gevers). En, last but not least,  Bert heeft veel plezier in zijn werk.

Meer info kunt u vinden op LinkedIn of via een persoonlijk gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Interim Management

Het loopt niet zoals u wilt. Resultaten blijven uit, de organisatie is niet in control, gewenste veranderingen blijven uit, er wordt niet doorgepakt. Tijd om een tijdelijke, resultaatgerichte, no-nonsense manager in de hand te nemen.

Interim Management

Project Management

U wilt Project Management op een hoger plan tillen in uw organisatie. U wilt veranderingen in uw organisatie doorvoeren op een projectmatige manier. U wilt (delen van) uw ICT uitbesteden. Allemaal redenen om ons in te schakelen.

Project Management

Management Counseling

Soms is er het gevoel er alleen voor te staan. Dan is het goed iemand te hebben om mee te klankborden. Iemand die op basis van jarenlange ervaring, inlevingsvermogen en persoonlijke klik kan helpen met zakelijke en persoonlijke dilemma’s.

Management Counseling