Menu

Management Counseling

U wilt als directeur of (aankomend) manager graag klankborden over onderwerpen die wel met uw organisatie of uw loopbaan te maken hebben, maar die u in een veilige en prettige omgeving buiten uw eigen organisatie wilt bespreken.

Een paar voorbeelden van vragen die regelmatig de revue passeren:

  • Hoe kan ik in een moeilijk krachtenveld bepaalde onderwerpen aanpakken en mijn doelen halen.
  • Hoe kan ik de (mensen in de) organisatie doelmatig beïnvloeden en veranderingen doorvoeren.
  • Hoe kan ik mijn effectiviteit vergroten.
  • Hoe zorg ik er voor dat anderen mij beter begrijpen.
  • Moet ik wel of niet een (verdere) managementloopbaan nastreven.

Door op een systematische maar persoonlijke manier te luisteren, door te vragen en te spiegelen wordt niet alleen duidelijk waar het om gaat, maar ontdekt u ook de aanpak die het beste bij u en uw situatie past.

Op basis van een luisterend oor, gedegen kennis en ervaring, een open mind en een paar praktische handvatten. U bent bij Duim Interim Management in goede handen!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Interim Management

Het loopt niet zoals u wilt. Resultaten blijven uit, de organisatie is niet in control, gewenste veranderingen blijven uit, er wordt niet doorgepakt. Tijd om een tijdelijke, resultaatgerichte, no-nonsense manager in de hand te nemen.

Interim Management

Project Management

U wilt Project Management op een hoger plan tillen in uw organisatie. U wilt veranderingen in uw organisatie doorvoeren op een projectmatige manier. U wilt (delen van) uw ICT uitbesteden. Allemaal redenen om ons in te schakelen.

Project Management

Management Counseling

Soms is er het gevoel er alleen voor te staan. Dan is het goed iemand te hebben om mee te klankborden. Iemand die op basis van jarenlange ervaring, inlevingsvermogen en persoonlijke klik kan helpen met zakelijke en persoonlijke dilemma’s.

Management Counseling